Nyt gulv

Trænger dit gamle gulv til at blive erstattet, så tilbyder vi hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS at lægge et nyt, hvad enten det er et flydende eller massivt gulv. Vi har tilfredse kunder på hele Nordsjælland og kommer gerne ud og kigger på din opgave, før vi giver dig et endeligt tilbud på dit nye gulv.

​Vi lægger nyt gulv med stor erfaring

Vi ligger dit nye gulv i en arbejdsgang. Vi roder altså derfor ikke i dit hjem i flere dage for at ligge nyt gulv, hvis størrelsen på opgaven tillader det. Vi fjerner glædeligt dit gamle først, retter til og derefter lægger vi det nye gulv på samme dag.

Få opfyldt dit krav og behov

Ønsker du at se nogle konkrete prøver på de typer gulve, vi lægger? Så kan vi sagtens være behjælpelige med dette. Vi tager som regel et bræt med som prøve for at finde den helt rigtige type af nyt gulv til netop din opgave. Det er netop denne tilgang som gør, at vi hurtigt og nemt opfylder vores kunders krav og behov.

​Skal du have hjælp til at få drømmen om nyt gulv til at gå i opfyldelse? Så kontakt os allerede i dag på telefon; 23 45 61 31​ eller 20 75 95 92 og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kører ud til opgaver på hele Nordsjælland og i Storkøbenhavn.

Kontakt os